Обучения по

ННК –

Ненасилствена комуникация

какво доведе ирмтрауд в българия

Ние сме Кали и Петя, две сестри, вдъхновени от промяната, която ненасилствената комуникация донесе в нашия живот.

След претърпян инцидент в началото на миналата година, сестра ми, Петя загуби носа си и изпадна в много дълбока депресия.Веднага се сетих за Ирмтрауд Каушат, която ми беше направила ярко впечатление по време на ...

... обучение по ННК във Франция, 2020г . Свързах се с нея и я помолих за помощ. След първата среща, Петя се освежи и отпусна. Ние видяхме промяна в нея. Тя започна да се усмихва и даже шегува. След 2 месеца, през които Петя получаваше ежеседмична подкрепа от Ирмтрауд с ННК, тя започна да се чувства по-добре от когато и да било в живота си, вдъхновена и пълна с енергия и желание за живот.
Откакто се стремим да живеем в хармония с ННК ние преживяваме много повече разбирателство. Учим се как да се справяме с трудните емоциите като яд, възмущение, отчаяние и др. Как в живота ни да цари много повече мир и свързаност. Когато има конфликт ние знаем как да подходим, така че да се намери решение, което да удовлетворява всички страни.
Вдъхновени от позитивната промяна в живота ни и желанието повече хора да бъдат подкрепени от Ирмтрауд Каушат, ние я поканихме. Февруари 2023 Ирмтрауд проведе обучение в България и участниците останаха много вдъхновени и доволни. Това вдъхнови и нас да организираме лятна академия. Сега каним и теб!

CLASSES

Предстоящи обучения 

03-08 юли 2024
09:30 – 17:00

ННК коктайл, лято 2024

6 дневно гмуркане в света на емпатията
Искате ли да напълните емпатичната си чаша и да практикувате нови упражнения за емпатия?
Този емпатичен коктейл е забъркан от следните съставки:

Всяка неделя присъствено, в София

16:00 – 19:00

Безплатно ННК обучение на живо

По време на тези обучения ще правим практически упражнения как да общуваме на езика на Жирафа, как да се изразяваме емпатично, така че другите да ни разбират с лекота.

Записвания чрез закачените постове във Фейсбук групата.

 

Всяка сряда онлай
19:00 – 21:00

Безплатно ННК обучение ОНЛАЙН

По време на тези обучения ще правим практически упражнения как да общуваме на езика на Жирафа, как да се изразяваме емпатично, така че другите да ни разбират с лекота.

Записвания чрез закачените постове във Фейсбук групата.