Обучения по

ННК –

Ненасилствена комуникация

какво доведе ирмтрауд в българия

Ние сме Кали и Петя, две сестри, вдъхновени от промяната, която ненасилствената комуникация донесе в нашия живот.

След претърпян инцидент в началото на миналата година, сестра ми, Петя загуби носа си и изпадна в много дълбока депресия.Веднага се сетих за Ирмтрауд Каушат, която ми беше направила ярко впечатление по време на ...

... обучение по ННК във Франция, 2020г . Свързах се с нея и я помолих за помощ. След първата среща, Петя се освежи и отпусна. Ние видяхме промяна в нея. Тя започна да се усмихва и даже шегува. След 2 месеца, през които Петя получаваше ежеседмична подкрепа от Ирмтрауд с ННК, тя започна да се чувства по-добре от когато и да било в живота си, вдъхновена и пълна с енергия и желание за живот.
Откакто се стремим да живеем в хармония с ННК ние преживяваме много повече разбирателство. Учим се как да се справяме с трудните емоциите като яд, възмущение, отчаяние и др. Как в живота ни да цари много повече мир и свързаност. Когато има конфликт ние знаем как да подходим, така че да се намери решение, което да удовлетворява всички страни.
Вдъхновени от позитивната промяна в живота ни и желанието повече хора да бъдат подкрепени от Ирмтрауд Каушат, ние я поканихме. Февруари 2023 Ирмтрауд проведе обучение в България и участниците останаха много вдъхновени и доволни. Това вдъхнови и нас да организираме лятна академия. Сега каним и теб!

CLASSES

Предстоящи обучения с Ирмтрауд

25-28 януари 2024
09:30 – 17:00

Как да изграждаме емпатична връзка с деца, партньор, родители, колеги и себе си.

Как да се справяме с гнева.

Това обучение е предназначено за въведение в Ненасилствената комуникация с акцент върху това как да интегрирате наученото в ежедневния си живот. Това включва живота ви като родител, партньор, колега, приятел и др;

01 – 04 февруари 2024
09:30 – 17:00

ННК обучение за напреднали

Емпатичен менторинг: 
Усъвършенстване в уменията да присъстваме с емпатия за себе си и за другите. Обратна връзка от Ирмтрауд за личната практика на всеки от участниците.

Това обучение ще се фокусира върху личното израстване на всеки участник в умението му да присъства емпатично за себе си и за другите, да придружава по Денсфлор. Персонална работа с всеки участник – 12 участника.

 

 

08-11 февруари 2024
09:30 – 18:00

Емпатия на ежедневен език “Street giraffe” да се изразявам емпатично на ежедневен език.

Как да общуваме с емпатия с хора, които нямат понятие от ННК.

  По време на това обучение ще правим практически упражнения как да общуваме на езика на Жирафа с ежедневни думи.

Как да се изразяваме емпатично, така че другите да ни разбират с лекота и без да звучим като от книга.

Често обучаващите се по ННК получават отговор, че говорят като по учебник и другите не искат да ги слушат. На помощ идва “Street gireffe”